• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Spurs elnöke megfenyegette Modricot?



    Luka Modric azt állítja, a Tottenham Hotspur menedzsere, Daniel Levy megfenyegette, hogy csak a kispadon vagy a lelátón fog helyet kapni, ha továbbra is azt hangoztatja, hogy távozni szeretne.

    A horvát válogatott középpályásért nemrég 22 millió fontos ajánlatot tett a Chelsea, melyet a Spurs azonnal elutasított.

    Levy akkor azt mondta, Modric megértette, hogy a klub nem szeretné eladni, és nincs semmi kifogása a maradás ellen, de a játékos szerint az elnök felrúgott minden köztük lévő egyezséget és megfenyegette.

    “Tavaly Dubrovnikban, mikor új szerződést írtam alá a Tottenhammel, kötöttem egy szóbeli egyezséget Levyvel” – kezdte a 25 éves futballista.

    “Megígérte, hogy ha egy élcsapat ajánlatot tesz értem, komolyan megfontolja azt, és olyan döntést hoz, ami nekem is jó. Megpróbáltam erre emlékeztetni őt, de beszélni sem hajlandó velem.”

    “Azzal fenyeget, hogy csak a kispadról vagy a lelátóról nézhetem a csapat meccseit, ha nem értem meg, hogy maradnom kell, és továbbra is azt hangoztatom, hogy menni akarok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: