• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hamarosan megegyezhet a United és a Latics



    A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan elárulta, a Manchester United valóban ajánlatot tett Antonio Valenciáért, és szerinte hamarosan egyezség születhet a két klub között.

    Antonio ValenciaKorábbi értesülések szerint az MU és a Real Madrid is tett egy körülbelül 16 millió fontos ajánlatot a Wigannek az ecuadori játékosért.

    A napokban kiderült, hogy a Real január óta nem próbálkozott meg a szélső megszerzésével és úgy tűnik, már nem is fognak, hiszen megegyeztek a Uniteddel Cristiano Ronaldo leigazolásáról.

    Whelan most azt is elárulta, hogy a Vörös Ördögök már három hónapja felvették a kapcsolatot csapatával és úgy tűnik, rövid időn belül megállapodhatnak.

    “Már egy ideje kapcsolatban állunk a Uniteddel és úgy gondolom, hamarosan megkezdődhetnek a tárgyalások” – mondta az elnök.

    “Két vagy három hónapja felkeresett minket a Manchester Antonióval kapcsolatban, először csak érdeklődtek, majd a közelmúltban konkrét ajánlatot is tettek.”

    “Azt hiszem, szeretnék megvárni, hogy Ronaldo hivatalosan is a Real Madridhoz távozzon, aztán felgyorsulhatnak a dolgok. Szerintem két héten belül meglesz az egyezség.”

    “Sir Alex mindig akkor lép az ilyen ügyekben, ha úgy érzi, minden készen áll a sikerhez. Az nem kérdéses, hogy komolyan érdeklődik Antonio iránt, az előző szezonban rengeteg alkalommal megnézte őt a meccseinken. Nincs más dolgunk, mint várni, hogy jelentkezzenek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: