• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Real 25 milliót kér Robinhóért



    A Real Madrid a jelek szerint hajlandó megválni Robinhótól, miután a brazil sztár elárulta, hogy szeretne a Chelsea-hez igazolni.

    A dél-amerikai játékost korábban a Manchester Uniteddel is szóbahozták, hiszen a madridiak őt is odaadták volna Cristiano Ronaldóért cserébe.

    Miután kiderült, hogy a portugál az Old Traffordon marad, a Chelsea kezdett el érdeklődni Robinho iránt és le is tettek egy 24,5 millió fontos ajánlatot a Real asztalára.

    A spanyol bajnoki címvédő azonban arra sem volt hajlandó, hogy egyáltalán meghallgassa az ajánlatokat és kijelentette, hogy a tehetséges brazil nem eladó.

    Robinho pénteken azt nyilatkozta, hogy nem szeretne a Királyi Gárdában maradni és sokkal szívesebben játszana a Luiz Felipe Scolari által vezényelt Kékeknél.

    “A Real Madridra figyelmeztetésképpen hatottak a játékos mondatai. A klubnak soha nem volt célja, hogy egy játékosát megfossza álmaitól.” – áll a madridi gárda közleményében.

    Egyelőre még nem tudni, hogy a Real tárgyalni fog-e a londoniakkal a vételárról vagy a játékossal megegyezve felbontják az érvényes szerződést, mely magában foglal egy 120 millió fontos elengedési záradékot is.

    Forrás:TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: