• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Real 25 milliót kér Robinhóért  A Real Madrid a jelek szerint hajlandó megválni Robinhótól, miután a brazil sztár elárulta, hogy szeretne a Chelsea-hez igazolni.

  A dél-amerikai játékost korábban a Manchester Uniteddel is szóbahozták, hiszen a madridiak őt is odaadták volna Cristiano Ronaldóért cserébe.

  Miután kiderült, hogy a portugál az Old Traffordon marad, a Chelsea kezdett el érdeklődni Robinho iránt és le is tettek egy 24,5 millió fontos ajánlatot a Real asztalára.

  A spanyol bajnoki címvédő azonban arra sem volt hajlandó, hogy egyáltalán meghallgassa az ajánlatokat és kijelentette, hogy a tehetséges brazil nem eladó.

  Robinho pénteken azt nyilatkozta, hogy nem szeretne a Királyi Gárdában maradni és sokkal szívesebben játszana a Luiz Felipe Scolari által vezényelt Kékeknél.

  “A Real Madridra figyelmeztetésképpen hatottak a játékos mondatai. A klubnak soha nem volt célja, hogy egy játékosát megfossza álmaitól.” – áll a madridi gárda közleményében.

  Egyelőre még nem tudni, hogy a Real tárgyalni fog-e a londoniakkal a vételárról vagy a játékossal megegyezve felbontják az érvényes szerződést, mely magában foglal egy 120 millió fontos elengedési záradékot is.

  Forrás:TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: