• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Whelan: “Valencia a világ legjobb szélsője”  A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan szerint a Manchester United nagyon jól járna Antonio Valencia leigazolásával.

  Antonio ValenciaA United új szélsőt keres, mivel nemrég elfogadták a Real Madrid 80 millió fontos ajánlatát Cristiano Ronaldóért.

  A játékos iránt a manchesteriek mellett a Real és egy meg nem nevezett harmadik csapat is érdeklődik. Whelan mindannyiukkal találhozni szeretne, de a hírek szerint a Vörös ördögöknek a legnagyobb esélyük az ecuadori sztár megszerzésére.

  “Szerintem Antonio a világ legjobb jobbszélsője, igen, még akkor is, ha Franck Ribéryt is belevesszük a sorba. A Unitednél világsztárrá válhatna” – mondta Whelan.

  “A manchesteri szurkolók néhány hónapon belül rádöbbennének, hogy milyen remek üzletet kötött a csapatuk. Mi napról napra, hétról hétre látjuk, hogy mire képes, tudjuk, miről beszélünk.”

  “Nem úgy játszik, mint Ronaldo, nem cselezget fölöslegesen, de ettől még világklasszis és biztosan képes lenne pótolni őt. A védők utolérni is képtelenek, nemhogy szerelni.”

  “A Manchester várhatóan 80 millió fontot kap a Real Madridtól, ennek pedig csak egy töredékét kellene kifizetniük Antonióért. Nem lehet mindennap ilyen jó üzletet kötni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: