• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo kérelmet nyújthat be  Cristiano Ronaldo valószínűleg kérvényt nyújt majd be a Manchester Unitednek, melyben arra kéri majd a vezetőket, hogy engedjék el a Real Madridhoz.

  A portugál válogatott sztár tegnap elmondta, hogy szeretné valóraváltani gyerekkori álmát azzal, hogy a Realhoz igazol, bár alig egy éve írt alá a Uniteddel egy új, hosszú távú szerződést.

  “Cristiano meg fogja kérni a vezetőséget, hogy engedjék el a Real Madridhoz. Erről álmodik gyerekkora óta.” – mondta egy Ronaldóhoz közeli forrás a News of the Worldnek.

  “Egy kérvénnyel próbálja majd megszerezni az előljárók engedélyét. Az eddig nyújtott teljesítménye és a trófeák, melyeket már megnyert több, mint elegek lehetnek ahhoz, hogy esélyt adjanak neki a távozásra.”

  “Cristiano nem akar rossz kapcsolatba kerülni a Uniteddel, abban a tudatban akar távozni, hogy mindenkivel jó a viszonya.”

  A manchesteriek minden bizonnyal nem fogják könnyen elengedni a szélsőt, hiszen már többször is kijelentették, hogy a játékos nem eladó.

  Forrás: eatsleepsport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: