• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Valdano nem tud Ronaldo leigazolásáról  A Real Madrid új pénzügyi igazgatója, Jorge Valdano semmit nem tud arról, hogy csapata megegyezett volna a Manchester Uniteddel Cristiano Ronaldo megszerzéséről.

  Florentino Perez és Cristiano RonaldoA tegnap a madridiak elnökévé választott Florentino Perez azt ígérte, több sztárjátékost is a Santiago Bernabeuba csábít a következő szezon kezdete előtt.

  Korábban olyan hírek jelenlek meg a spanyol sajtóban, melyek szerint a Real és a United egy előszerződésben megállapodott az aranylabdás szélső átigazolásáról.

  Ezt azonban a Blancók és a Vörös Ördögök vezetősége is cáfolta és Ronaldo is azt állítja, szeretne az Old Traffordon maradni.

  Valdano, akinek pénzügyi igazgatóként az átigazolásokkal is foglalkoznia kell majd, elárulta, egyáltalán nem tudja, mennyi igazságtartalma van a napvilágot látott híreknek.

  “Még mindig nem tudom, hogy mi az igazság. Nem tudom, hogy Florentino valóban kötött-e valamilyen megállapodást a Uniteddel, én nem láttam semmi erre utaló iratot” – mondta Valdano.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: