• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cissé nagyon szeretne a Spursben játszani



    Az előző szezont a Sunderlandnél kölcsönben töltő csatár, Djibril Cissé nagyon boldog lenne, ha a Tottenham Hotspur leigazolná.

    Djibril CisséA francia csatár a 2008/09-es idényben a Fekete Macskáknál futballozott, de azóta már visszatért a Marseille-hez, mivel a piros-fehérek nem véglegesítették a szerződését.

    Cissé nem titkolja, hogy szeretne visszatérni Angliába és a l’OM is hajlandó lenne megválni tőle.

    A 27 éves játékos először a Liverpool színeiben próbálhatta ki magát a szigetországban. Első gólját éppen a Spurs otthonában, a White Hart Lane-en szerezte, így nem csoda, hogy mind a mai napig az az egyik kedvenc stadionja. A támadó azonban leginkább azért szeretne a londoniaknál játszani, mert így együtt dolgozhatna Harry Redknapp-pel.

    “Igen, hogy őszinte legyek, igen” – válaszolta Cissé arra kérdésre, hogy elfogadná-e a Tottenham ajánlatát, ha valóban bejelentkeznének érte.

    “A Spurs egy kitűnő csapat, nagyszerű stadionjuk van, ahol a szurkolók mindig remek hangulatot teremtenek. Egyelőre azonban még csak pletyka szinten merült fel, hogy oda igazolok. Ha lesz továbblépés az ügyben, tudatni fogom a sajtóval.”

    “Rengeteg jó dolgot hallottam a csapat menedzseréről, Harry Redknappről is, ezért is lenne jó ott játszani.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: