• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Real ajánlatot tett Valenciáért



    A Real Madrid egy körülbelül 20 millió fontos ajánlatot tett a Wigan Athleticnek Antonio Valenciáért, legalábbis a játékos ügynöke szerint.

    Antonio ValenciaA Latics már beletörődött, hogy a nyáron elveszítik a 23 éves sztárjukat, nem is tehetnek mást, hiszen a Real Madridot és a Manchester Unitedet nem lenne könnyű visszatartani.

    Steve Bruce korábban elmondta, annak fogják eladni az ecuadori válogatott szélsőt, aki nagyobb ajánlattal áll elő.

    A Real hosszú ideje érdeklődik Valencia iránt, már januárban is megpróbálták leigazolni és a játékos ügynöke, Diego Herrera szerint a spanyol óriásklub egy nagy összegű ajánlattal állt elő. Állítólag már a United is kapcsolatba lépett a Wigannel.

    “A Wigan a múlt héten elárulta, hogy kaptak egy ajánlatot a Real Madridtól, de részleteket nem árultak el” – mondta Herrera.

    “Még senkivel nem beszéltem a Realtól, azt sem tudom, hogy milyen szerződést adnának az ügyfelemnek. Ami a Manchester United érdeklődését illeti, a Wigan azzal kapcsolatban sem mondott semmi konkrétat.”

    “Tudom, hogy vannak még más érdeklődő klubok is, de egyelőre még nem ültem le Antonióval megbeszélni, hogy hová szeretne igazolni.”

    “Majd a következő néhány hétben minden kiderül, egyáltalán nem szeretnénk siettetni semmit.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: