• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Valencia ügynökét nem kereste meg a Real



    A Wigan Athletic szélsőjét, Antonio Valenciát szóbahozták a Real Madriddal, de ügynökével, Diego Herrerával nem lépett kapcsolatba a spanyol klub.

    Antonio ValenciaA spanyol sportlapokban megjelent hírek szerint Juande Ramos szeretné megszerezni az ecuadori sztárt és egy viszonylag nagy összegű ajánlattal készül.

    Ramos valóban tet arra utalásokat, hogy szeretne egy új szélsőt igazolni. Valencia 2006-ban igazolt a Laticshez és azóta a Premier Liga egyik legjobb játékosaként tartják számon.

    Már a Liverpoollal, a Manchester Uniteddel és a Tottenham Hotspurrel is szóbahozták a korábbi Villarreal-játékost, de a Wigan mindent meg fog tenni, hogy megtartsa a 23 éves szélsőt.

    “Hallottam, hogy a sajtóban többször is szóbahozták Antoniót a Reallal, de ez egyelőre nem más, mint pletyka.” – mondta Valencia ügynöke, Herrera.

    “A spanyolok egyelőre semmilyen hivatalos lépést nem tettek, legalábbis engem senki nem keresett fel. Hallottam a Tottenham és az Aston Villa érdeklődéséről is, de Angliából sem keresett meg senki.”

    “Beszéltem a Wigan menedzserével, Steve Bruce-szal is, ő sem kapott ajánlatokat. Nagyon szeretné megtartani Antoniót, mivel ő a csapat egyik legjobbja.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: