• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moyes szívesen lenne skót szövetségi kapitány



    Az Everton mestere, David Moyes egy nap szívesen leülne a skót válogatott kispadjára, de az angol nemzeti csapat élén nem tudná elképzelni magát.

    David MoyesA Stolverkosokat erős középcsapattá változtató Moyest egyre nagyobb csapatokkal hozzák szóba, főleg, hogy az FA Kupa döntőjéig vezette a kék mezeseket.

    A liverpooli klub elnöke, Bill Kewright szerint a skót mester a Barcelonát is gond nélkül tudná irányítani, de Moyest leginkább hazája válogatottja érdekli.

    “Nagyon ambiciózus személyiség vagyok és szeretnék nagy sikereket elérni, először is az Evertonnal” – mondta a glasgow-i születésű mester.

    “Egy nap mindenképpen szeretném kipróbálni magam a skót válogatott élén is, ez mindig is a céljaim között volt. Ráadásul így visszaköltözhetné Skóciába, ami szintén csábító.”

    “Egyelőre azonban úgy érzem, még sok tennivalóm van itt, Angliában. Talán mire visszatérnék Skóciába, a válogatott nem fog igényt tartani rám, ki tudja.”

    “Egyszer valaki felhívott és azt kérdezte, lennék-e az angol válogatott szövetségi kapitánya. Skótként nem tudom elképzelni magam a Háromoroszlánosok élén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: