• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sorensen a Bayern kedvéért sem távozna



    Thomas Sorensen nagyon jól érzi magát a Stoke Citynél és akkor sem hagyná el a csapatot, ha a Bayern München próbálná meg megszerezni.

    Thomas SorensenA Fazekasok meccseire nem egyszer kilátogattak a kapusgondokkal küzdő bajorok megfigyelői, hogy teljesebb képes kapjanak a dán válogatott hálóőr képességeiről.

    A Stoke tagadja, hogy a müncheniek vezetői hivatalosan megkeresték volna a klubot és Sorensen is úgy nyilatkozott, hogy szeretne a Britannia Stadiumban maradni.

    “Olvastam a pletykákat a sportlapokban, de én semmi konkrét ajánlatról vagy megkeresésről nem tudok” – mondta a 33 éves portás.

    “A futball világához a találgatások is hozzátartoznak. Tavaly is sok minden megjelent a jövőmmel kapcsolatban, aztán kiderült, hogy az újságokban megjelent dolgok 90%-a egyszerű kitaláció.”

    “Nem aggódom, hiszen remekül érzem magam a Stoke-nál és egy nagyszerű szezonon vagyunk túl. Nem tudom, hogy a mostani pletykák igazak vagy sem, de mindenképpen jobb, mintha egy harmadosztályú csapattal hoztak volna hírbe.”

    “Örülök, hogy most van egy kis időm pihenni, de már várom, hogy visszatérhessek a pályára. Minden erőmmel csak a Stoke Cityre koncentrálok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: