• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sorensen a Bayern kedvéért sem távozna  Thomas Sorensen nagyon jól érzi magát a Stoke Citynél és akkor sem hagyná el a csapatot, ha a Bayern München próbálná meg megszerezni.

  Thomas SorensenA Fazekasok meccseire nem egyszer kilátogattak a kapusgondokkal küzdő bajorok megfigyelői, hogy teljesebb képes kapjanak a dán válogatott hálóőr képességeiről.

  A Stoke tagadja, hogy a müncheniek vezetői hivatalosan megkeresték volna a klubot és Sorensen is úgy nyilatkozott, hogy szeretne a Britannia Stadiumban maradni.

  “Olvastam a pletykákat a sportlapokban, de én semmi konkrét ajánlatról vagy megkeresésről nem tudok” – mondta a 33 éves portás.

  “A futball világához a találgatások is hozzátartoznak. Tavaly is sok minden megjelent a jövőmmel kapcsolatban, aztán kiderült, hogy az újságokban megjelent dolgok 90%-a egyszerű kitaláció.”

  “Nem aggódom, hiszen remekül érzem magam a Stoke-nál és egy nagyszerű szezonon vagyunk túl. Nem tudom, hogy a mostani pletykák igazak vagy sem, de mindenképpen jobb, mintha egy harmadosztályú csapattal hoztak volna hírbe.”

  “Örülök, hogy most van egy kis időm pihenni, de már várom, hogy visszatérhessek a pályára. Minden erőmmel csak a Stoke Cityre koncentrálok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: