• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kazim-Richards cáfol  Colin Kazim-Richards cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint szeretné elhagyni a Fenerbahcét és visszatérne a Premier League-be.

  Colin Kazim-RichardsNéhány lap azt állította, a török válogatott játékos összeveszett a menedzserrel, Luis Aragonesszel, amiért nem kap elég lehetőséget a Fenerben.

  A Blackburnnel, a West Hammel, a Stoke-kal és a Portsmouth-szal is szóba hozták Kazim-Richardsot, ő viszont azt mondta, egy angol klubbal sem áll kapcsolatban.

  A korábbi Sheffield United-játékos azt is elárulta, valóban nyugtalanítja, hogy kevésszer léphet pályára, de jó viszonyt ápol Aragonesszel.

  “Szeretném cáfolni a megjelent híreket. Nagyon örülök, ha valóban felkeltettem ezeknek a kluboknak a figyelmét, de engem személyesen senki nem keresett fel” – mondta Kazim-Richards.

  “Egy újságnak sem mondtam semmit, amiről arra lehetne következtetni, hogy rosszul érzem magam és összevesztem Mr. Aragonesszel. Éppen csütörtökön beszéltünk a mesterrel arról, hogy hogy érzem magam.”

  “Minden játékos szeretne minél több meccsen pályára lépni, de ez néha nem lehetséges. Semmi bajom nincs ezzel.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: