• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ramsey: “Erősebb leszek”



    Az Arsenal középpályása, Aaron Ramsey megköszönte a rengeteg támogatást, amit eddig kapott és megígérte, erősebb játékosként tér majd vissza a pályára.

    A walesi tehetség ebben a szezonban már biztosan nem játszhat, hiszen a Stoke City elleni bajnokin két helyen is eltört a lába, amikor összecsapott a labdáért Ryan Shawcross-szal.

    Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger egyértelműen a Stoke védőjét okolja az eset miatt, Ramsey erről nem mondott semmit, csak megköszönte a jókívánságokat a korábbi Manchester United-játékosnak.

    “Tisztán emlékszem, hogy mi történt, az ütközés után láttam, hogy el van törve a lábam” – mondta a fiatal középpályás.

    “Láttam a visszajátszásokat is, de nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy ki a hibás, mert úgysem változna meg semmi. Úgy érzem, jó szezonom volt, szépen fejlődtem, ezért nagyon elszomorít, hogy ez történt.”

    “Nem könnyű elfogadni, hogy ilyen sokáig nem játszhatok, de fiatal vagyok, így az idő az én oldalamon áll. Minden erőmmel azon leszek, hogy erősebb és jobb futballistaként térjek vissza.”

    “A történtek óta rengeteg támogatást kapok, még más csapatok szurkolóitól is, amiért nagyon hálás vagyok. A pályán azonnal odasietett hozzám a Stoke játékosa, Glenn Whelan, hogy segítsen és a Stoke City orvosi stábja is kivette a részét az ápolásomból. Nekik is mindent köszönök, csakúgy, mint az Arsenalnak, akik a családomat is próbálták megnyugtatni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: