• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • SWP: “Nem vagyok telhetetlen”  Shaun Wright-Phillips tagadja, hogy azért nem hosszabbította meg a szerződését a Manchester Cityvel, mert túl magas fizetést kért.

  Az angol válogatott szélső heti 60 ezer fontot tehet zsebre a manchesterieknél, de egyes hírek szerint 25%-os fizetésemelést követel és ezért jutottak zsákutcába a szerződéshosszabbítási tárgyalások.

  A korábbi Chelsea-játékos cáfolta az értesüléseket és elmondta, szívesen maradna a City játékosa akár pályafutása végéig is. Lesz még ideje egyeztetni a klubbal, hiszen jelenlegi kontraktusa csak két év múlva jár le.

  “Szeretnék nem túlságosan belefolyni ezekbe a dolgokba, mivel csak arra akarok koncentrálni, hogy a Manchester City megszerezze a negyedik helyet” – mondta Wright-Phillips.

  “Természetesen nem örülök neki, hogy nem tudtam megegyezni a csapattal. Elszomorító és fájó, hogy sokak szerint minden a pénz miatt van, még egyszer szeretném elmondani, hogy nem vagyok telhetetlen.”

  “Nem szeretném elkezdeni sorolni, hogy milyen fizetések vannak a klubnál, tudom, hogy nem egy olyan játékos van, aki több mint kétszer annyit keres, mint én, de nem igazán érdekel.”

  “Nem azért vagyok itt, mert meg szeretném tömni a zsebeimet, hanem azért, mert szeretem a csapatot és mindenben segíteni akarom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: