• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Appiah tagadja, hogy sokat kérne



    A ghánai válogatot csapatkapitánya, Stephen Appiah cáfolja, hogy azért nem talált még új csapatot, mert túl magas fizetést kér.

    A 27 éves játékos nem talált magának csapatot azóta, hogy nyáron távozott a török óriás Fenerbahcétől. Korábban olyan angol klubokkal hozták szóba, mint az Arsenal, a West Ham United, a Portsmouth és a Blackburn Rovers.

    Egyes hírforrások azt állították, hogy az afrikai középpályás azért szabadúszó még mindig, mert túl magas fizetést kért a tárgyalások során.

    A korábbi Udinese-, Parma- és Juventus-játékos azonban cáfolta az értesüléseket és elmondta, hogy talál egy új klubot magának.

    “A tárgyalások még mindig tartanak az érintet csapatokkal, de az nem igaz, hogy azért, mert problémák vannak a fizetési kérelmeimmel. Minden eddig beérkezett ajánlat megfontolandó, de a legfontosabb, hogy minden egyes részletet alaposan mérlegeljek, hogy jól döntsek.” – mondta Appiah.

    “Nem akarom siettetni a döntést, mert olyan klubhoz szeretnék igazolni, amellyel jó lesz a kapcsolatom és sokáig ott tudok maradni.”

    “A pénz nem minden, nekem a boldogság a fontos. Szeretnék mihamarabb visszatérni a pályára.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: