• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Huntelaar jövője kérdéses



    Klaas-Jan Huntelaar jövője kérdésessé vált az Ajaxnál miután megszakadtak a játékos szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások.

    Danny Blind szerint a tárgyalások azért szakadtak meg, mert a 24 éves holland válogatott csatár sokalta a szerződésbe foglalt kivásárlási árat. A csatárt több Premier Ligás csapattal is szóba hozták, ilyenek például a Manchester City, a Manchester United és a Liverpool is.

    “Az Ajax szeretné a játékosait minél jobb pénzért eladni. Huntelaar viszont sokallta a 25 millió eurós kivásárlási árat, mi pedig nem akarjuk ennél olcsóbban eladni.” -mondta Blind a De Telegraafnak

    Emellett a sportigazgató azt is kijelentette, hogy a tárgyalások kudarcba fulladása nem azt jelenti, hogy Huntelaar hamarosan elhagyja őket.

    “Nem szeretnénk ha távozna tőlünk. Szeretnénk megtartani a gólfelelősünket. Ha nem sikerül a szerződéshosszabbítás még akkor is két éves kontraktusa van a klubbal.”

    “A tárgyalások megszakadtak. Megegyeztünk, hogy az Ajax meghallgat minden ajánlatot, azonban ha nem érkezik megfelelő ajánlat reméljük, hogy ismét összeülhetünk Klaas Jannal tárgyalni a szerződéshosszabbításról.”

    Forrás: manutdfanatics.hu




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: