• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Huntelaar jövője kérdéses  Klaas-Jan Huntelaar jövője kérdésessé vált az Ajaxnál miután megszakadtak a játékos szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások.

  Danny Blind szerint a tárgyalások azért szakadtak meg, mert a 24 éves holland válogatott csatár sokalta a szerződésbe foglalt kivásárlási árat. A csatárt több Premier Ligás csapattal is szóba hozták, ilyenek például a Manchester City, a Manchester United és a Liverpool is.

  “Az Ajax szeretné a játékosait minél jobb pénzért eladni. Huntelaar viszont sokallta a 25 millió eurós kivásárlási árat, mi pedig nem akarjuk ennél olcsóbban eladni.” -mondta Blind a De Telegraafnak

  Emellett a sportigazgató azt is kijelentette, hogy a tárgyalások kudarcba fulladása nem azt jelenti, hogy Huntelaar hamarosan elhagyja őket.

  “Nem szeretnénk ha távozna tőlünk. Szeretnénk megtartani a gólfelelősünket. Ha nem sikerül a szerződéshosszabbítás még akkor is két éves kontraktusa van a klubbal.”

  “A tárgyalások megszakadtak. Megegyeztünk, hogy az Ajax meghallgat minden ajánlatot, azonban ha nem érkezik megfelelő ajánlat reméljük, hogy ismét összeülhetünk Klaas Jannal tárgyalni a szerződéshosszabbításról.”

  Forrás: manutdfanatics.hu
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: