• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hughes: “Még mindig tárgyalunk Kakáról”



    Mark Hughes elmondása szerint a Manchester City még mindig tárgyal az AC Milannal a brazil szupersztár, Kaká leigazolásáról.

    KakáNemrég megjelent hírek szerint a City hiába fizetne 100 millió fontot a játékosért és hiába adna neki akár heti 500 000-es fizetést, a milánóiak nem hajlandóak elengedni.

    Az Arabianbusiness.com értesülései szerint ezt a manchesteriek egyik belső embere terjesztette el. Mark Hughes elmondása szerint azonban csapata tárgyal a Rossonerivel.

    “Láttam ezeket a híreket, de azt is figyelembe kell venni, hogy a bizonyos személy nem a tulajdonos (Sheikh Mansour) vagy az elnök (Khaldoon Al Mubarak) képviseletében beszélt.” – mondta Hughes.

    “Szerintem nem kellet volna neki lehetőséget adni, hogy nyilatkozzon, mert egyáltalán nem mondott igazak. Jelenleg is folynak a tárgyalások a Milannal.”

    “Bolondság lenne azt gondolni, hogy engem nem is vontak be az üzletbe. Én is ott voltam néhány találkozón és nekem is van beleszólásom a dolgokba. Nehéz lenne megmondani, hogy sikerülni fog-e az üzlet vagy sem, de azonnal beszámolunk minden érdemleges történésről.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: