• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ruudot nem tudná megfizetni a Spurs  Harry Redknapp szerint Ruud van Nistelrooy nem fog a Tottenham Hotspurhöz igazolni, mert túl magas fizetést kér.

  A Real Madrid mellőzött támadóját a Tottenhamen kívül a Stoke City, a West Ham United és a német Hamburger SV is szeretné leigazolni.

  Mivel szeretne heti 100 ezer fontot kapni, a hamburgiakat azonnal ki lehet zárni a komoly érdeklődők közül, de a Spurs sem hajlandó ennyit kifizetni egy játékosnak.

  “Nálunk nem szokás ekkora fizetést adni. Daniel Levy, az elnökünk biztosan nem menne bele ilyesmibe” – mondta Redknapp.

  “Ez felborítaná az egész rendszert, amit a bérekkel kapcsolatban felállítottunk. Lehet, hogy megérdemelne ekkora fizetést és a Real Madridnál biztosan sokkal többet keres. Nagyszerű játékos volt és még mindig az lehet.”

  “Nagy kockázat lenne a leigazolása, hiszen sérült volt. Egy egészséges Ruud van Nistelrooy a legnagyobb klasszisok közé tartozik, de kérdés, mire képes egy sérülés után. Nem lenne jövedelmező hétről hétre ilyen hatalmas fizetés adni neki, ha nincs is csúcsformában.”

  “Persze, ha folyamatosan tud játszani és gólerős marad, nagy sikereket érhet még el. Nagy tisztelője vagyok, de esély sincs rá, hogy a Tottenham ekkora fizetést adjon valakinek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: