• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Nistelrooy Gera csapattársa lehetne  Ruud van Nistelrooy egy csapatban futballozhatna Gera Zoltánnal, ha a Hamburg helyett a Fulhamet választja.

  A holland csatárt a januári átigazolási időszakban több angol csapat, köztük a Tottenham Hotspur és a Fulham is szerette volna megszerezni, de ő a hamburgiakat választotta, mivel úgy gondolta, ott több trófeát nyerhet.

  Elképzelhető, hogy az Európa-ligáról szőtt álmait éppen az egyik visszautasított klub töri szét, hiszen a sorozat elődöntőjében Geráék várnak a HSV-re.

  „A Fulham felvette a kapcsolatot a Reallal velem kapcsolatban, de konkrét ajánlatot végül nem tett” – kezdte a Manchester Unitedben világsztárrá váló gólzsák.

  „Csakis a pályafutásom miatt választottam a Hamburgot, mivel még mindig éhes vagyok a sikerre és szeretnék annyit játszani, amennyit csak lehet.”

  „Hihetetlen, hogy a Fulham eljutott idáig, de megérdemlik a sikert. Ezzel együtt katasztrófaként érne minket, ha nem jutnánk be a döntőbe. Nem tudom elképzelni, hogy ne sikerüljön.”

  Forrás: STOP.hu/TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: