• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard minőségi játékosokat szeretne  Steven Gerrard a Liverpool csapatkapitánya négy-öt új, minőségi játékost szeretne látni az Anfield Roadon, hogy jövőre minél nagyobb esélyük legyen a bajnoki címre.

  A Vörösök csalódást keltő teljesítményt mutattak az idei szezonban, hiszen a bajnokságban csak a hatodik helyen állnak három mérkőzéssel a vége előtt. Ezzel szinte a BL indulás el is úszott a csapatnak, hiszen az előttük állók egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak le és még így is három ponttal többet szereztek náluk.

  Nagyban nehezíti a Pool dolgát, hogy az EL-re is koncentrálniuk kell, ugyanis az Atletico Madrid lesz az ellenfelük. Rafa Benítez ugyan még nem mondott le a negyedik hely megszerzéséről a PL-ben, hiszen továbbra is maximális elánnal küzdenek a BL indulást érő helyért.

  Gerrard szerint minőségi játékosokkal jövőre nagyobb sikereket is elérhetnek.

  Vannak csapatok, melyek jelentősen megerősödtek az elmúlt években, ilyen például a Chelsea. Ráadásul a Manchester United is túl erős ellenfél a számunkra már hosszú ideje.” – nyilatkozta a klasszis középpályás.

  Forrás: Sky Sports
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: