• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez többet vár a játékosaitól  Rafa Benítez szerint a Liverpoolnak nagyobb elszántsággal kellene játszania, ha szeretne odaérni a BL-selejtezőt érő negyedik helyre.

  A Vörösök hétfőn 1-0-s vereséget szenvedtek a Wigan Athletic otthonában, ezzel pedig távolabb kerültek a negyedik helytől és ezzel együtt a Bajnokok Ligájába való bejutástól.

  A ‘Pool jelenleg a hatodik helyen áll és egy ponttal van lemaradva a jelenleg a negyedik pozíciót birtokló Tottenham Hotspur mögött, igaz, egy mérkőzéssel többet játszott, mint a londoni klub.

  Benítez tudja, hogy csapatának van még esélye bejutni a BL-be, de ehhez nagyobb akarással kell játszania, hiszen olyan ellenfelek várnak még rá, mint a Manchester United és a Chelsea.

  “Minden rajtunk múlik. Ha úgy játszunk, hogy nem mutatjuk meg, hogy képesek vagyunk bárkit megverni, akkor úgy járunk, mint a Wigan ellen” – mondta a spanyol mester.

  “Ha kikap a csapatod, természetes, hogy csalódott vagy. Az is sokat számít, hogy milyen játékkal veszítesz, az első félidőben egyszerűen nem voltunk elég jók, hogy bármit kihozzunk a meccsből.”

  “Meglepődtem, hogy ilyen rosszul játszottunk, nem is értem. A továbbiakban nem engedhetünk meg magunknak ilyen gyenge teljesítményt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: