• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill nem adja fel



    Martin O’Neill szerint még mindig reális esély van rá, hogy az Aston Villa odaérjen a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyre.

    Miután a mostani forduló előtt a birminghamiek sorozatban három meccsen nyeretlenek maradtak – közben 7-1-es vereséget szenvedve a Chelsea ellen -, sokan úgy gondolták, vége a BL-indulásról szőtt álmaiknak.

    Többek között a Manchester Cityt dirigáló Roberto Mancini szerint is csak az FA Kupában alkothatnak már maradandót, de O’Neill nem hajlandó feladni a reményt.

    Való igaz, a tegnapi, Bolton Wanderers elleni 1-0-s sikerrel maradt még némi esélyük a negyedik hely elcsípésére, bár nem mutattak meggyőző játékot.

    “Nem fordul elő túl sűrűn, hogy a játékosaimnak szégyenkezniük kellene az eredmény miatt” – kezdte a mester, utalva a londoniak elleni kiütéses vereségre.

    “A Chelsea ellen szörnyű utolsó félórát produkáltunk, de ez nem vesz le semmit a csapat érdemeiből, továbbra is azt mondom, hogy varázslatos szezont futunk. Tisztelet illeti a srácokat a hétről-hétre, hónapról-hónapra végzett remek munkájuk miatt.”

    “Nem hinném, hogy most itt állnánk jó játék, célok és eltökéltség nélkül. Fontos, hogy most sikerült nyernünk, mert így megmutattuk, hogy kitartóak vagyunk és nem mondunk le a kitűzött célok eléréséről.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: