• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill bizonytalan Barryt illetően  Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill nem tudja, hogy Gareth Barry januárban távozik vagy a csapatnál marad.

  A középpályást nyáron szerette volna leigazolni a Liverpool, de az üzlet végül nem köttetett meg, mivel a Villa 18 millió fontot kért volna a játékosért.

  A legtöbben arra számítanak, hogy januárban ismét a Barry-ügy lesz az egyik legnépszerűbb átigazolási téma, főleg, hogy mostanra az Arsenal és a Tottenham Hotspur is csatlakozott a kérők közé.

  Az angol válogatott játékosnak már csak 18 hónap van hátra a szerződéséből és O’Neill nem tervezi, hogy ráerőltet egy új kontraktust.

  “Ha Barry jövőjéről kérdeznek, semmit nem fogok eltitkolni, de az az igazság, hogy ötletem sincs, mi lesz vele.” – mondta a mester.

  “Az, hogy nem kezdtem tárgyalásokba Gareth-tel, nem azt jelenti, hogy a szőnyeg alá söpörtem a dolgokat vagy a homokba dugtam a fejemet. Egyáltalán nem erről van szó.”

  “Valóban nem tudom, hogy mi lesz januárban, de én nem szeretek semmit sem ráerőltetni a játékosaimra. Már annak is nagyon örülök, hogy Gareth még mindig a mi játékosunk és továbbra is jól játszik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: