• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill nem áll le Cuellar után



    Az Aston Villa menedzsere, Marton O’Neill nagyon közel áll a Rangers védőjének, Carlos Cuellarnak a megszerezéséhez, de valószínűleg nem ő lesz az utolsó nyári érkező.

    A Villa már megegyezett a skót óriással a 7,8 millió fontos vételárat illetően, így minden bizonnyal a spanyol bekk lesz O’Neill hatodik igazolása Steve Sidwell, Brad Friedel, Brad Guzan, Nicky Shorey és Luke Young után.

    A mester azonban elárulta, nem tervezi, hogy befejezi az erősítéseket Cuellar megszerzése után.

    “Ha szeretnénk versenyben maradni – és most a Premier Ligára gondolok, nem az európai porondra -, akkor annyi jó játékost kell idehoznunk, amennyit csak tudunk.” – mondta O’Neill.

    “Elvesztettük Freddie Boumát egy sérülés miatt, erre pedig nem számíthattunk. Ilyen bármikor megtörténhet, ezért be kell biztosítani magunkat.”

    “Még nem fejeztük be, még mindig van néhány játékos, akit szeretnénk megszerezni. Ha szerencsénk lesz és kvalifikáljuk magunkat az UEFA-kupa csoportköreire, akkor szükségünk is lesz minden egyes játékosra a sűrű program miatt.”

    “Az előző szezonban viszonylag szerencsénk volt a sérülésekkel, nyolc vagy kilenc olyan játékosunk volt, aki 30 meccsnél többet játszott. Nem produkáltunk nagy menetelést az FA Kupában, sem a Ligakupában, így teljes mértékben a bajnokságra koncentrálhattunk.”

    “Idén minden éppen ellenkezőleg történhet, ezért van szükségünk a nagyobb keretre és azért dolgozunk, hogy ez meg is legyen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: