• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Továbbjutott a Spurs



    A Tottenham Hotspur bejutott az UEFA-kupa csoportköreibe. A Wisla Krakkó elleni idegenbeli 1-1 azt jelentette, hogy 3-2-es összesítéssel jutottak tovább.

    A londoniak a második félidő közepén szerezték meg a vezetést a Stadion Wislyben, amikor Arkadiusz Glowacki öngólt vétett. Ezzel a Spurs nagyon közel került a továbbjutáshoz. Pawel Brozek késői gólja még érdekessé tette az utolsó perceket, de újabb gól már nem született.

    A Tottenham jelenleg a Premier League utolsó helyén áll és a statisztikák szerint 53 éve nem volt ilyen rossz szezonkezdetük, de Juande Ramos már többször bizonyította, hogy UEFA-kupa-specialista.

    A spanyol mester minden bizonnyal elégedetlen volt azzal a támadósorral, mely a 2-1-es hazai meccsen volt a pályán, így most a Manchester Unitedtől kölcsönvett Fraizer Campbellt és Darren Bentet küldte előre.

    A fővárosiak hétvégén a Hull City ellen játszanak a bajnokságban, ahol nagyon nagy szükségük lenne már egy győzelemre. Az UEFA-kupa csoportjait jövő héten kedden sorsolják.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: