• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carew-nak várnia kell



    Az Aston Villa menedzsere, Marin O’Neill csak nyáron hajlandó új szerződésről tárgyalni játékosaival, így  John Carew-nak is ki kell várnia a szezon végét.

    A norvég csatár három éve az Olympique Lyontól igazolt a Villához. Jelenlegi kontraktusából már csak 15 hónap van hátra.

    Carew azt mondta, szeretne hosszú ideig a birminghamiek játékosa maradni, így valószínűleg azonnal aláírna egy új szerződést, de O’Neill nem akarja ilyesmivel megzavarni játékosait, ameddig tart a szezon.

    A csapat Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyért és FA Kupa-győzelemért harcol, így valóban nem lenne szerencsés elvonni a játékról a futballistáik figyelmét.

    “John egyre jobb formába lendül, jól látszik, hogy végre minden apró sérülést kihevert, amik idén hátráltatták” – kezdte az északír mester.

    “Reméljük, hogy a szezon végéig egészséges marad, mert nagy szükségünk lesz rá, csakúgy, mint mindenki másra. Ami a szerződéseket illeti, egyelőre nem teszek lépéseket.”

    “Minden játékos tudja, hogy nyárig nem foglalkozunk ilyesmivel. Már James Milner ügyében is elmondtam, hogy az idény végéig egy játékosunk sem kap új kontraktust.”

    “Minden erőnkkel a céljaink elérésére kell koncentrálnunk. Szeretnénk betörni a legjobb négy közé és megnyerni az FA Kupát.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: