• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neillt lenyűgözi Milner formája  Martin O’Neill nagyon elégedett James Milner idei szezonban nyújtott játékával és elárulta, a középpályás hamarosan új szerződést kap az Aston Villától.

  Milner 2008 nyarán négy évre írt alá a birminghamiekkel, amikor klubrekordnak számító 12 millió fontért hozzájuk igazolt a Newcastle Unitedtől.

  A 24 éves középpályás kiváló formának örvend ebben az idényben, így természetes, hogy a Villa szeretné még néhány évre magához láncolni.

  O’Neill is elismerően nyilatkozott a játékosról, akinek jó esélye van rá, hogy ott legyen a Dél-Afrikába utazó angol keretben.

  “Már hónapokkal ezelőtt szóltam Jamesnek, hogy nyáron le fogunk ülni vele tárgyalni egy új szerződésről. Nem számít, hogy ott lesz-e a világbajnokságon vagy sem” – mondta az északír mester.

  “Remekül játszik, ezért fontos, hogy mindent megtegyünk a maradása érdekében. Nyáron már csak két évre fog szólni a jelenlegi kontraktusa, ezért itt az ideje megkezdeni a hosszabbítás előkészületeit.”

  “Januárban az ügynökével is megbeszéltem, hogy nyáron fogunk tárgyalni a hosszabbításról. Mindketten megértették, nem erőszakoskodnak és nem siettetnek semmit.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: