• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neillt lenyűgözi Milner formája



    Martin O’Neill nagyon elégedett James Milner idei szezonban nyújtott játékával és elárulta, a középpályás hamarosan új szerződést kap az Aston Villától.

    Milner 2008 nyarán négy évre írt alá a birminghamiekkel, amikor klubrekordnak számító 12 millió fontért hozzájuk igazolt a Newcastle Unitedtől.

    A 24 éves középpályás kiváló formának örvend ebben az idényben, így természetes, hogy a Villa szeretné még néhány évre magához láncolni.

    O’Neill is elismerően nyilatkozott a játékosról, akinek jó esélye van rá, hogy ott legyen a Dél-Afrikába utazó angol keretben.

    “Már hónapokkal ezelőtt szóltam Jamesnek, hogy nyáron le fogunk ülni vele tárgyalni egy új szerződésről. Nem számít, hogy ott lesz-e a világbajnokságon vagy sem” – mondta az északír mester.

    “Remekül játszik, ezért fontos, hogy mindent megtegyünk a maradása érdekében. Nyáron már csak két évre fog szólni a jelenlegi kontraktusa, ezért itt az ideje megkezdeni a hosszabbítás előkészületeit.”

    “Januárban az ügynökével is megbeszéltem, hogy nyáron fogunk tárgyalni a hosszabbításról. Mindketten megértették, nem erőszakoskodnak és nem siettetnek semmit.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: