• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Neill elutasította a WHU ajánlatát  Lucas Neill elutasította a West Ham United szerződéshosszabbítási ajánlatát, de ügynöke szerint ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy távozni fog.

  Lucas NeillA heti 60 000 fontos fizetésével a West Ham legjobban kereső játékosának számító ausztrál válogatott bekk jelenlegi kontraktuása a hónap végén lejár. A londoniak egy új, három éves szerződést adtak volna neki, de végül nemet mondott.

  “Azért utasítottuk el a klub legutóbbi ajánlatát, mert Lucas úgy érezte, a felkínált összeg nem méltó egy csapatkapitányhoz és egy olyan játékoshoz, mint ő” – mondta Neill ügynöke, Darren Jackson.

  “Nem szakadtak meg a tárgyalások és továbbra is reméljük, hogy sikerül egyezségre jutnunk. Az ajtó még mindig nyitva áll a West Ham előtt, de minél tovább húzódik a dolog, annál valószínűbb, hogy mennünk kell.”

  “Néhány angol és más európai klub már jelezte, hogy szívesen látná Lucast, de egyikük sem tett még konkrét lépéseket. Ügyfelem továbbra is abban reménykedik, hogy a West Ham játékosa maradhat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: