• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill nem adja fel



    Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill szerint csapata képes lehet visszahódítani a negyedik helyet és kiharcolni a BL-indulást.

    Martin O'NeillA birminghamiek tegnap 5-0-ás vereséget szenvedtek a Liverpooltól, így három ponttal az Arsenal mögé kerültek a tabellán.

    A jelenleg ötödik helyen álló Villa legnagyobb vereségét szenvedte el O’Neill irányítása alatt, de a mester bízik benne, hogy csapata vissza tudja venni a negyedik helyet az Ágyúsoktól.

    “Ez egy nagyon nehéz időszak mindannyiunk számára, ezt el kell ismernünk.” – mondta O’Neill.

    “A fiatal játékosoknak azt is meg kell tapasztalniuk, hogy milyen érzés, ha nem alakulnak jól a dolgok. Erről szól ez a sport, ha egy csapat azért küzd, hogy a legjobbak közé kerüljön.”

    “Bízom benne, hogy a játékosaim tanulnak ebből. Nemcsak a Liverpool elleni vereségre gondolok, hanem az utóbbi néhány meccsre, ahol nem játszottunk túl jól.”

    “Az nem elég, ha négy vagy öt hét alatt játszunk egy jó meccset. Hétről hétre jól kell teljesíteni, a nagy csapatok ezt teszik.”

    “Még mindig van egy nagy álmunk. A Bajnokok Ligájára még könnyedén kvalifikálhatjuk magunkat, hiszen az Arsenalra is vár még néhány nehéz meccs.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: