• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A fejlődés a kulcskérdés Guzannál!  Az Aston Villa kapusa, Brad Guzan azt célozza meg, hogy minden téren fejlődjön, hogy így segítse csapatát a bennmaradásban.
  Guzan a szezon elején lett a csapat első számú kapua, Shay Given ellenében, miután tavaly csak beugró volt.
  Reméli, hogy tovább tud fejlődni, és meg tudja tartani helyét a Paul Lambert által irányított Aston Villaban.
  Guzan ezt mondta:”A kapus élete nem olyan, hogy addig fejlődik, ameddig tökéletes lesz, hanem olyan, hogy folyamatosan dolgozik és harcol.
  “Minden nap fejlődni akarok. Nézzék meg Brad Friedelt, aki valószínűleg ugyanezt fogja mondani, mivel ő is napról napra próbál jobb és jobb lenni.
  “A kapusok hajlamosak csúcsosodni a karrierjük záró szakaszában. Remélem, hogy én tudom ezt a szintet tartani, és folytatni. Remélem, hogy ez sikerül, és teljesíthetem a feladatom.”
  A 28 éves portás szerint, hogy a legtöbbet kihozza most magából ebben a szezonban, és mindent megtesz azért, hogy bennmaradáshoz segítse csapatát.
  “Szerencsére megkaptam az esélyt és a lehetőséget korábban a szezonban, és mikor egy ilyet megkap az ember, kell éljen vele.
  “Próbálom hetente bizonyítani a döntés helyességét, és próbálok segíteni magamon és a csapaton is.
  “Ez a folyamatos tanulásról szól. Nem lehetsz elbizakodott amiatt, hogy hol tartasz, mivel valaki mindig megpróbál kiszorítani téged.
  A Villa következő meccse szombaton lesz a Liverpool ellen.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: