• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Agbonlahor: “Félnek tőlünk”



    Gabriel Agbonlahor szerint az Aston Villa kész a következő szintre lépni, mivel sikerült elérniük, hogy egész Angliában tartsanak a csatársoruktól.

    Gabriel AgbonlahorAz angol U21-es válogatott támadó úgy érzi, a Villa sokat fejlődött annak ellenére, hogy ugyanúgy hatodikként végeztek, mint egy évvel korábban.

    A birminghamiek saját nevelésű játékosa szerint csatáraik bármelyik csapat védelmének képesek lennének gondokat okozni, amivel minden ellenfelük tisztában van.

    “Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült jobb helyen végeznünk, mint tavaly, de mindenképpen jobbak voltunk, hiszen több pontot gyűjtöttünk” – mondta Agbonlahor, aki jelenleg az U21-es Eb-re készül a korosztályos válogatottal.

    “Jó szezonunk volt, mivel az ellenfelek érezhetően tartottak tőlünk, főleg, mikor a Villa Parkba kellett jönniük, de hazai pályán sem lehettek nyugodtak.”

    “A legnagyobb csapatoknak, például a Manchester Unitednek és az Arsenalnak is képesek voltunk gondokat okozni a saját pályájukon. Nincs más dolgunk, mint ugyanezt folytatni a következő szezonban is.”

    “Sok csapatnál megfigyelhető volt, hogy ellenünk sokkal nagyobb hangsúlyt helyeztek a védekezésre, mint máskor. A támadóink nem is kaphatnának ennél nagyobb elismerést.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: