• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Giggs: “Erősebbnek kell lennünk!”  A Manchester United veterán walesi játékosa, Ryan Giggs elmondta gondolatait az Everton elleni 1-1-es döntetlen után.

  A Unitednek sikerült megszereznie a vezetést a Goodison Parkban, de végül a liverpooliak úgy felpörgették a játékot, hogy akár fordíthattak volna is.

  A Vörös Ördögöknek mostanság nem jó ómen, ha Liverpool városába kell látpgatniuk, hiszen legutóbb 2-1-es vereséget szenvedtek a város első számú csapata ellen.

  Giggs nyilatkozatában elárulta, hogy szerinte hol csúszott ki a meccs a manchesteriek kezéből.

  “Ezek a meccsek mindig rangadónak számítanak, így várható, hogy mindenki keményebben próbál szerelni, de ezt tudnunk kellett volna kezelni.” – mondta a “Walesi Varázsló”.

  “Elszomorító volt látni, hogy Ronaldóba akkor is belerúgtak egyet, mikor már a földön volt, de az ilyen belépők hozzá tartoznak a játékhoz.”

  “Úgy érezzük, elvesztettünk két pontot. Senkinek sincs könnyű dolga, ha a Goodisonban kell játszania, de ha lőttünk volna még egy gólt, eldönthettük volna a meccset. Erre azonban nem voltunk képesek.”

  “Elégedett voltam a játékommal az első félidőben. Akkor kellett volna még nagyobb nyomás alá helyezni az ellenfelet. Mindig nehezebb úgy játszani, ha a vezető gól után nem szerzünk még egyet.”

  “Nem voltunk rosszak, de el kell felejtenünk az Evertont és a szerdai, West Ham United elleni meccsre kell készülnünk. Jó, hogy ilyen hamar ismét meccsünk lesz, hiszen így gyorsan kijavíthatjuk a hibát.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: