• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carrick: “Nem lehetetlen a helyzetünk”



    Michael Carrick biztos benne, hogy a Manchester Unitedben minden megvan ahhoz, hogy idegenben harcolja ki a továbbjutást az FC Porto ellen.

    Michael CarrickA Vörös Ördögöknek szerdán, a Porto otthonában kell majd megpróbálniuk bejutni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Ez lehetne sorozatban a harmadik szezon, amikor sikerül bejutniuk a legjobb négy közé.

    Az Old Traffordon 2-2-es végeredmény született, így a Unitednek győznie kell vagy egy sokgólos döntetlent kell kiharcolnia a kék-fehéreknél.

    A manchesterieknek 1999 óta nem sikerült úgy továbbjutniuk a BL-ben, hogy hazai pályán volt az első meccsük és nem tudták megnyerni azt. Akkor a Juventust ejtették ki az elődöntőben.

    Három évvel később Scholesék csakúgy, mint most a Porto ellen, 2-2-re végeztek otthon a Bayer Leverkusennel, a visszavágon csak egy 1-1-es döntetlenre futotta az erejükből, így több idegenben lőtt góljuknak köszönhetően a németek mentek tovább.

    Carrick szerint viszont csapatának minden esélye megvan az elődöntőbe jutásra.

    “Ha jól játszunk, a legjobb csapatokat is képesek vagyunk lefocizni. Megvannak a játékosaink, hogy elérjük a célunkat” – monda a középpályás.

    “Biztos vagyok benne, hogy sok problémát fogunk okozni nekik, ha a képességeinknek megfelelően játszunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: