• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carrick: “Nem lehetetlen a helyzetünk”  Michael Carrick biztos benne, hogy a Manchester Unitedben minden megvan ahhoz, hogy idegenben harcolja ki a továbbjutást az FC Porto ellen.

  Michael CarrickA Vörös Ördögöknek szerdán, a Porto otthonában kell majd megpróbálniuk bejutni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Ez lehetne sorozatban a harmadik szezon, amikor sikerül bejutniuk a legjobb négy közé.

  Az Old Traffordon 2-2-es végeredmény született, így a Unitednek győznie kell vagy egy sokgólos döntetlent kell kiharcolnia a kék-fehéreknél.

  A manchesterieknek 1999 óta nem sikerült úgy továbbjutniuk a BL-ben, hogy hazai pályán volt az első meccsük és nem tudták megnyerni azt. Akkor a Juventust ejtették ki az elődöntőben.

  Három évvel később Scholesék csakúgy, mint most a Porto ellen, 2-2-re végeztek otthon a Bayer Leverkusennel, a visszavágon csak egy 1-1-es döntetlenre futotta az erejükből, így több idegenben lőtt góljuknak köszönhetően a németek mentek tovább.

  Carrick szerint viszont csapatának minden esélye megvan az elődöntőbe jutásra.

  “Ha jól játszunk, a legjobb csapatokat is képesek vagyunk lefocizni. Megvannak a játékosaink, hogy elérjük a célunkat” – monda a középpályás.

  “Biztos vagyok benne, hogy sok problémát fogunk okozni nekik, ha a képességeinknek megfelelően játszunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: