• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bale jövedelmező TV-s szerződést írt alá!  A Tottenham középpályása, Gareth Bale aláírta új, 3 éves szerződését a BT telekommunikációs társasággal.
  A walesi TV reklámokban fog szerepelni a BT új sport csatornáján, amely nemrég nyerte el a Premier League közvetítési jogát.
  A hírek szerint Bale lehet, hogy a nyár után is a Premier Leagueben marad, annak ellenére, hogy a walesit már sok csapattal kapcsolatba hozták.
  A Spurs szélsője iránt a MU és a Real Madrid is érdelődik.
  A Tottenham egyre biztosabb abban, hogy megtartja a játékost, azzal, hogy BL helyet biztosít neki, valamint egy új, 5 éves szerződést.
  “Boldog vagyok, hogy folytatom a BT-vel való kapcsolatom, mint a BT képviselője. Megtisztelve érzem magam, hogy a sportolók egy ilyen elit csoportjához csatlakozhatok, amiben olyan olimpiai hősök vannak, mint a Brownlee testvérek, valamint a paralimpiai győztes, Jonnie Peacock.”
  “Nagyon sok minden változott mióta a BT-vel léptem kapcsolatba, és boldog vagyok, hogy a szerződést meghosszabbítottam még 3 évre. Izgatott vagyok a BT Sport elindítása miatt, és boldog vagyok, hogy része lehetek annak, hogy ez nagy siker legyen.”
  A Tottenham középpályása 21 gólt szerzett 36 meccsen AVB csapata számára ebben a szezonban, és az Év Játékosa díj egyik legnagyobb esélyese.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: