• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bale jövedelmező TV-s szerződést írt alá!



    A Tottenham középpályása, Gareth Bale aláírta új, 3 éves szerződését a BT telekommunikációs társasággal.
    A walesi TV reklámokban fog szerepelni a BT új sport csatornáján, amely nemrég nyerte el a Premier League közvetítési jogát.
    A hírek szerint Bale lehet, hogy a nyár után is a Premier Leagueben marad, annak ellenére, hogy a walesit már sok csapattal kapcsolatba hozták.
    A Spurs szélsője iránt a MU és a Real Madrid is érdelődik.
    A Tottenham egyre biztosabb abban, hogy megtartja a játékost, azzal, hogy BL helyet biztosít neki, valamint egy új, 5 éves szerződést.
    “Boldog vagyok, hogy folytatom a BT-vel való kapcsolatom, mint a BT képviselője. Megtisztelve érzem magam, hogy a sportolók egy ilyen elit csoportjához csatlakozhatok, amiben olyan olimpiai hősök vannak, mint a Brownlee testvérek, valamint a paralimpiai győztes, Jonnie Peacock.”
    “Nagyon sok minden változott mióta a BT-vel léptem kapcsolatba, és boldog vagyok, hogy a szerződést meghosszabbítottam még 3 évre. Izgatott vagyok a BT Sport elindítása miatt, és boldog vagyok, hogy része lehetek annak, hogy ez nagy siker legyen.”
    A Tottenham középpályása 21 gólt szerzett 36 meccsen AVB csapata számára ebben a szezonban, és az Év Játékosa díj egyik legnagyobb esélyese.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: