• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Birmingham hűséget kér Larssontól



    A Birmingham City társtulajdonosa, David Sullivan szerint a tehetséges középpályás, Sebastian Larsson legalább egy szezonnyi hűséggel tartozik a klubnak.

    A svéd válogatott játékos remekelt az elmúlt szezonban, bár a Birmingham kiesett a Premier League-ből. Egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, mikor decemberben győztes gólt szerzett a Tottenham Hotspur ellen.

    Larsson nemrég visszautasított egy új, öt évre szóló szerződést a St. Andrews’-ban, mondván, szeretne visszatérni az angol élvonalba.

    Korábban a Kékek elnöke, David Gold elmondta, hogy nem akar megválni a középpályástól, ezt most Sullivan is megerősítette.

    “Úgy érezzük, tartozik nekünk legalább még egy szezonnal. Leigazoltuk az Arsenal tartalékcsapatából és nálunk vált válogatottá.” – mondta Sullivan.

    “Egyet tudunk érteni az ő álláspontjával is, két évig nagyszerű munkát végzett nálunk és nem ő tehet róla, hogy kiestünk.”

    “A lehető legjobban tiszteljük, ezt jelzi az is, hogy felajánlottunk neki egy új szerződést, mellyel megdupláztuk volna a fizetését, bár a jelenlegi kontraktusából is két év van hátra.”

    “Úgy érezzük, megérdemlünk még egy év hűséget, ráadásul szerintünk sikerülni is fog az azonnali visszajutás.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: