• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill marasztalja Petrovot  Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill arra próbálja ösztönözni Sztilijan Petrovot, hogy hosszabbítsa meg szerződését, mivel fontos szerepet szán neki a jövőben.

  Sztilijan PetrovA középpályás jelenlegi szerződése a következő szezon végén jár le a Villa Parkban, de már megkezdte a tárgyalásokat egy új kontraktust illetően.

  O’Neill nagyon örül ennek, de semmit nem vesz biztosra, amíg a bolgár válogatott játékos nem írja oda a nevét a pontozott vonalra.

  Petrov 6 millió fontért igazolt a Celtictől a Villához. Eleinte nem nyújtott meggyőző teljesítményt, de belelendült a játékba és azóta a szurkolók egyik kedvence lett.

  “Nagyon örülnék, ha Sztilijan velünk maradna. A tárgyalások elég haladnak, de persze nem kiabálunk el semmit, amíg valóban meg nem hosszabbította a szerződését” – mondta O’Neill.

  “Hamarosan tovább folytatódnak az egyeztetések a tanácsadóival, remélhetőleg továbbra is ilyen gördülékenyek leszenk majd a dolgok.”

  “Egy éve mindenki azt kérdezte, hogy mit keres Sztilijan a csapatunkban, azóta viszont kiváló formába lendült. Reméljük, hogy még évekig számíthatunk a szolgálataira.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: