• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill marasztalja Petrovot



    Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill arra próbálja ösztönözni Sztilijan Petrovot, hogy hosszabbítsa meg szerződését, mivel fontos szerepet szán neki a jövőben.

    Sztilijan PetrovA középpályás jelenlegi szerződése a következő szezon végén jár le a Villa Parkban, de már megkezdte a tárgyalásokat egy új kontraktust illetően.

    O’Neill nagyon örül ennek, de semmit nem vesz biztosra, amíg a bolgár válogatott játékos nem írja oda a nevét a pontozott vonalra.

    Petrov 6 millió fontért igazolt a Celtictől a Villához. Eleinte nem nyújtott meggyőző teljesítményt, de belelendült a játékba és azóta a szurkolók egyik kedvence lett.

    “Nagyon örülnék, ha Sztilijan velünk maradna. A tárgyalások elég haladnak, de persze nem kiabálunk el semmit, amíg valóban meg nem hosszabbította a szerződését” – mondta O’Neill.

    “Hamarosan tovább folytatódnak az egyeztetések a tanácsadóival, remélhetőleg továbbra is ilyen gördülékenyek leszenk majd a dolgok.”

    “Egy éve mindenki azt kérdezte, hogy mit keres Sztilijan a csapatunkban, azóta viszont kiváló formába lendült. Reméljük, hogy még évekig számíthatunk a szolgálataira.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: