• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cesc: “Nem bújhatunk a fiatalok mögé”  Cesc Fabregas szerint az Arsenal többé nem hivatkozhat arra, hogy túl fiatal, ha nem nyer semmit.

  A Manchester Unitedtől és a Chelsea-től sorozatban elszenvedett vereségek után az Ágyúsok végre ismét győzelmet ünnepelhettek, amikor legyőzték a Liverpoolt.

  A londoniak mestere, Arsene Wenger úgy véli, hamarosan elérkezik csapata ideje, de a 23 év átlagéletkorukkal egyelőre túl tapasztalatlanok, hogy felvehessék a versenyt a többi naggyal.

  Fabregas szerint azonban a piros-fehérek többé nem használhatják kifogásként zsenge korukat.

  “Csapatként erősebbé kell válnunk. Versenyben kell lennünk mindenkivel, nem mondhatjuk, hogy túl fiatalok vagyunk vagy sok a sérültünk” – mondta a spanyol középpályás.

  “Sokan azt mondják, tanulnunk kell a hibáinkból, de a mai játékosok már 12-13 évesen elkezdik komolyan tanulni a foci alapjait. 25 évesen már nem lehet sok újat tanulni.”

  “Persze nem azt mondom, hogy nem lehet fejlődni, azt mindig lehet, de az alapoknak már meg kell lenniük. Az Arsenalban csak jó képességű játékosok kaphatnak helyet, a kor nem lehet kifogás.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: