• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scolari: “A Chelsea-ből hiányzott a varázslat”



    Luiz elipe Scolari néhány nappal kirúgása előtt tett egy olyan nyilatkozatot, melyben arra panaszkodik, hogy a Chelsea nem elég varázslatos.

    Luiz Felipe ScolariA brazil mestert hétfőn menesztette a Kékek vezetősége, miután a komoly bajnokesélyesként induló csapat a negyedik helyre zuhant.

    A Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics abban a reményben ültette a 60 éves mestert a kispadra, hogy hasonló teljesítményt csikar ki majd csapatából, mint Brazíliából a a 2002-es Vb-n vagy, mint Portugáliából a 2004-es Eb-n.

    A londoniak valóban remekül kezdték a szezont, de utána leromlott a teljesítményük, legutóbb mindössze egy unalmas 0-0-ra voltak képesek a Hull City ellen. Ezután rúgták ki Scolarit.

    A dél-amerikai mester néhány nappal a meccs előtt a France Footballnak adott nyilatkozatában elmondta, nem tartja elég kreatívnak csapatát és nagyon sajnálja, hogy nem sikerült megszerezniük Robinhót.

    “A Chelsea-nél nincs olyan játékos, aki egymaga el tudna dönteni egy meccset egy varázslatos megmozdulással.” – mondta Scolari.

    “Jelenleg egy ilyen játékos hiányzik a legjobban a csapatból. Nem tudom, miért alakult így. Korábban itt volt Arjen Robben, aki bármikor képes volt nagy villanásokra, de most nincs ilyen játékosunk.”

    “Robinho lehetett volna ez a játékos, ha sikerül leigazolni. Nem fél belemenni a cselezgetésekbe, nem fél kockáztatni. Brazilként szeretem az ilyen focistákat.”

    “A csapatom nem elég brazilos, amolyan bürokratikus focit játszanak. Ezért tett volna nagyon jót Robinho érkezése a klubnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: