• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vidic: “Fel a fejjel!”



    Nemanja Vidic szerint a Manchester United játékosainak nincs idejük sajnálni magukat a sorozatban elszenvedett két vereség után.

    A múlt héten már világos volt, hogy nagyon nehéz időszak következik a Vörös Ördögök szezonjában, hiszen nyolc napon belül kétszer kell megküzdeniük a Bayern Münchennel, egyszer pedig a Chelsea-vel.

    A háromból két találkozón már túl vannak és egyelőre minden a lehető legrosszabbul alakult a számukra, mindkét meccset elveszítették, ráadásul Wayne Rooney is megsérült.

    Nem meglepő, hogy sok United-drukker kétkedve várja a bajorok elleni visszavágót, főleg úgy, hogy a münchenieknél idő közben felépült Arjen Robben és Bastian Shweinsteiger is.

    Vidic azonban bízik a csapatában és tudja, nincs idő önsajnálatra.

    “A Bayern elleni mérkőzés után padlóra kerültünk, nem engedhetjük meg, hogy ez még egyszer megtörténjen” – mondta a szerb válogatott védő.

    “Emelt fővel kell szembenéznünk a tényekkel. Valóban elvesztettünk két fontos meccset, de nem sajnálhatjuk magunkat, nincs is okunk rá. Fel kell mérnünk a helyzetet és arra kell törekednünk, hogy minél jobban fejezzük be a szezont.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: