• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moyes könyörtelen játékot kér  David Moyes azt kérte az Everton játékosaitól, hogy vasárnap könyörtelenül használják ki a helyzeteiket a West Ham Untied ellen és ne sajnálják meg ellenfelüket.

  A skót szakember szerint csapata hajlandó könnyen pontokat hullajtani a kiesés elől menekülő csapatok ellen, pedig minden győzelem nagyon fontos lenne a jövő évi Európa-liga-indulás bebiztosítása miatt.

  A liverpooliak legutóbbi 18 bajnokijukból mindössze kettőt veszítettek el, így mindenki értetlenül állt azelőtt, hogy a múlt héten 0-0-s döntetlent játszottak a Wolverhampton Wanderersszel.

  Holnap a legutóbbi hat meccsét sorozatban elvesztő West Hamet fogadják. Moyes reméli, hogy érvényesül a papírforma, és csapata legyőzi a londoniakat.

  “Biztos, hogy rosszul érzik magukat a sok vereség miatt, de nem szabad megsajnálnunk őket” – mondta a skót menedzser.

  “Örülök, hogy ilyen jól megy a csapatnak és figyelek is, hogy ez így maradjon, de a legutóbbi meccsünkön hiányoztak a jó befejezések és ez sajnos az eredményen is meglátszik.”

  “Nyernünk kell, hogy legyen esélyünk megszorongatni a tabellán jobban álló csapatokat is. Nem veszíthetünk sok pontot a hátralévő meccseinken.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: