• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pochettino pozitív választ vár a játékosaitól!  Mauricio Pochettino az elmúlt hetek feszültségét jó eredménnyé akarja változtatni az elkövetkező 3 meccsen.
  Angliába érkezése óta Pochettino 4 meccset nyert a 13-ból, de nem nyert az elmúlt 3 meccsén. Azt akarja viszont, hogy játékosai a WBA ellen 3-0-ra elszenvedett vereség fájdalmát motivációként használják a Tottenham ellen.
  A csapat márciusban 3 egymás utáni meccset nyert, ezzel elhagyta a kieső zónát, és 7 pontos előnnyel rendelkezik a Wigan előtt, de a jelenlegi formája miatt matematikailag még nem biztos a helyük.
  Utolsó előtti idegenbeli meccsük a White Hart Lanen lesz, és az argentin tudja azt, hogy milyen nehéz feladat vár rájuk, de optimista marad, hogy csapata nem veszít.
  “Egy nagyon jó csapat ellen játszunk.
  ” Nagyon jó labdarúgóik vannak, de a fociban bármi lehetséges, és nekünk is megvannak a fegyvereink, és erősségeink.
  “A dühöt fogjuk segítségül hívni, melyet a West Bromwich elleni vereség ad, és ezt jó úton kell átalakítsuk a Tottenham ellen szombaton.
  “Biztosak kell legyünk a képességeinkben, és abban, hogy nyerhetünk.”
  Gareth Bale várhatóan játszani fog díjazása utáni első meccsén, de Pochettino szerint rosszul tennék, ha a csapat csak rá koncentrál.
  “A Tottenham nem csak Gareth Baleből áll,”mondta.
  “Más jó játékosai is vannak, szóval amikor ellenük játszunk az egész csapatra kell koncentráljunk, nem csak 1 játékosra.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: