• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cabaye: A Citynél nincs kohézió!  A Newcastle középpályása, Yohan Cabaye szerint a Manchester Citynél hiányzik a kohézió, és ez a bajnokságukba kerül majd.
  Roberto Mancini csapata még mindig a legjobb védelemmel rendelkezik, de a MU már 15 pont előnnyel rendelkezik.
  A City elleni meccs előtt Cabaye szerint az ellenféltől hiányzik az egység, ami megvan a MU-nál.
  “A United egy gép, SAF fantasztikus munkát végez,”mondta a The Sunnak.
  “Még ha cserélnek is, akkor is tudják, hogy ki lesz jó a csapat számára.
  “A Citynek fantasztikus játékosai vannak, de nem csapatként játszanak-nem úgy, mint a United. Talán ez a különbség. A City fantasztikus csapat, de túl sok az egyéniség.”
  Cabaye Xavi, Iniesta és Busquets ellen játszott a héten, amikor is Franciország 1-0-ás vereséget szenvedett Spanyolországtól.
  A francia most arra készül, hogy egy másik jó formában levő játékossal vívjon meg szombaton, a Citys Yaya Toure-val.
  “Mindig jó érzés az, ha a világ legjobbjai ellen játszhatok. Szerdán a spanyolok ellen, szombaton Yaya Toure ellen. Ő a Premier League legjobbja.”mondta.
  “Toure a legjobb, mert tud védekezni, be tud találni, és játszhat úgy támadásban, mint védelemben. Ő egy teljes középpályás, és megérdemli a helyét.
  “Kun Aguero, David Silva, és Carlos Tevez mind fantasztikusak. Nem mondom, hogy rosszabbak, mint Yaya, de mikor ő kihagy egy meccset, mint például az Everton ellen, akkor vesztenek.
  “Teljesen más lesz, mint a spanyol középpályások ellen, de ugyanolyan nehéz lesz, így nagyon nagyon nagy munkát kell végezzünk ahhoz, hogy megállítsuk a Cityt.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: