• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodallega elismerte, hogy a csapatának hangulata elég mélyen van!  A Fulham csatára, Hugo Rodallega elismerte, hogy elég rossz a hangulat a Reading elleni vereség óta.
  Annak ellenére, hogy az elmúlt héten kiesett, a Reading tovább harcol, és 4-2re nyert a Craven Cottageon.
  Rodallega-aki a 27.percben jött be csereként a görög középpályás, Giorgos Karagounis helyére- szerint a vezetést váratlanul szerezték meg a vendégek, és a vereség után a csapat rossz kedvű volt.
  “A meccs kicsit nehéz volt, mert gyorsan vezetést szereztek, ami meglepő volt nekünk,”mondta Rodallega a csapat hivatalos weboldalának.
  “Ő (Martin Jol) azt akarta, hogy a támadásban játsszak Berbaval, hogy több gondot okozzunk a Reading védelmének.
  “Boldog voltam azzal, ahogy játszottam. Rossz, hogy kikaptunk, és mindenki rosszkedvű, de fel kell emelkedjünk, mivel a Liverpool elleni meccs következik, egy nagy csapat, és nekünk szükségünk van a 3 pontra.”
  Rodallega 28 meccsen játszott idén, de 14 alkalommal volt csere.
  Nem sok gólt szerzett-3at, de a 4.et a kapufa akadályozta meg szombaton- de reméli, hogy rendszeres kezdő lesz, a szezon utolsó 2 meccsén, a Liverpool és a Swansea City ellen.
  “Mindig játszani akarok,”mondta.
  “Nem sokat játszottam, ami az edző döntése, de tiszteletben tartom a döntésem, és készen állok arra, hogy mindent beleadjak, ha pályára lépjek. A 2.félidőben nem volt szerencsém a kapufával. Rosszul éreztem magam, mert akkor 3-2ről egyenlítettünk volt, de sajnos ilyenek megtörténnek.
  “Nem tudtam betalálni, de boldog voltam a teljesítményen miatt, és remélem, hogy a következő héten is esélyt kapok.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: