• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger figyelmeztette csapatát!



    Arsene Wenger figyelmeztette csapatát, hogy az elkövetkező meccsbeli teljesítmények fogják befolyásolni a nyári terveket.
    Az ágyúsok a kiesés ellen harcoló Readinget fogadják, hogy tovább közeledjenek a Bajnokok Ligája helyre, melyen a Tottenham áll jelenleg, 4 pontos előnnyel.
    Wenger erősíteni akarja a csapatát, amikor az átigazolási piac újra megnyílik.Az Arsenal vezetője azt akarja, hogy játékosai megmutassák azt, hogy nincs szükség a keret erősítésére, miután adott stílusban játszották végig az idényt.
    “Elemeznünk kell a helyzetet. A hozzáállásomat az fogja meghatározni, hogy miként szerepelünk a szezon végéig,”mondta. A csapatnak most nélkülöznie kell az angol válogatott Jack Wilsheret, valamint Theo Walcottot, míg a francia középpályás Abou Diaby nagyjából 9 hónapot kell kihagyjon, térd ínszalag sérülés miatt.
    “Volt pár esemény amire nem számoltunk, mint például a Blackburn és a Bradford ellen, de összességében a csapat hozzáállása jó volt, és mikor mindenki egészséges, akkor nagyon erősek vagyunk.
    “Fontos kielemezni, hol tudunk fejlődni a szezon végén.”
    Annak ellenére, hogy mindenki a helyéért játszik-még a kapitány Thomas Vermaelen, valamint a kapus Wojciech Szczesny is.Wenger szerint a keretnek jelentős támogatást kell adni. A csapat azután tért vissza ilyen előkelő helyre, miután 5 meccset nyert az utolsó 7 meccsen.
    “Nehéz időket éltünk át, de erre jól válaszoltunk.
    “Megmutattuk, hogy mentálisan milyen erősek vagyunk, miután kikaptunk a Blackburntől és a Bayerntől, valamint a Tottenhamtől, mivel a csapat ezen vereségek után széteshetett volna.
    “Nagyon erős választ adtunk a Bayern ellen(idegenben a BL-ben) és a Swansea ellen, és megmutattuk, hogy mentálisan mennyire erősek vagyunk.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: