• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A fáradt Cabaye nyugtalanítja Pardewt!  Alan Pardew elismeri, hogy tudja azt, milyen fárasztó szezonja van a csapat kulcsemberének, Yohan Cabayenak.
  A szarkák nemrég estek ki az EL-ből a nyolcaddöntőben, miután már augusztusban is ott játszottak, és a vezetőedzőjük szerint utolérte őket a fáradtság, ahogy a szezon végéhez közelednek.
  A játékosok egyre fáradtabbak a szezon végével, legfőképp Cabaye, aki 30 alkalommal játszott a bajnokságban, valamint Európában is, annak ellenére, hogy sérüléssel is bajlódott.
  Pardew szerint a francia válogatott esetlegesen kiégett is lehet.
  “Cabaye az egyik legnagyobb gondom,”mondta a riportereknek.
  “A többiek fizikailag és mentálisan is rendben vannak.
  “Cabaye a legjobb játékosunk intelligencia terén, és ő kell, hogy játsszon. Ez az, ami miatt szinte minden percben a pályán van.”
  A 27 éves játékos a szezon egyik legnagyobb meglepetése a St James’Parkban.2011 nyarán érkezett, és fontos szerepe volt abban, hogy a csapat a tavaly az 5.helyen végzett.
  Viszont ő és csapattársai is nehéz szezont tudhatnak maguk mögött, és Cabaye nemrég elismerte az, hogy mentálisan és fizikálisan is fáradt, 2 hosszú szezon valamint a 2012es EB után.
  Mindazonáltal a franci játszani fog. A csapat 3-0ra kapott ki a Sunderlandtől, így még nem biztos az, hogy a csapat a Premier Leagueben marad jövőre is.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: