• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Flamini: “Az Arsenal elkésett!”



    Az AC Milan új játékosa, Mathieu Flamini szerint még mindig az Arsenalban játszana, ha a londoniak tavaly nyáron új szerződést ajánlottak volna neki.

    A 24 éves középpályás saját elmondása szerint a 2006/07-es szezon után kérte az Ágyúsokat, hogy ajánljanak fel neki egy új, hosszú távú szerződést, de ehelyett azt a választ kapta, hogy bizonyítson.

    Ezt követően meghatározó embere lett Arsene Wenger csapatának, de a hónap elején a Milan lecsapott rá és négy évre leszerződtette.

    “Ha az Arsenal tavaly elém tett volna egy új szerződést, még mindig Londonban lennék.” – mondta a francia.

    “Tavaly júliusban kértem tőlük, hogy hosszabbítsák meg a kontraktusomat, természetesen azonnal aláírtam volna, ha felajánlanak egyet.”

    “Azt mondták, szeretnék, ha még bizonyítanék. Nehéz volt a kezdet, úgy fogtam fel, mint egy kihívást, de nem fogok hazudni, nem volt egyszerű. Mentálisan nagyon erősnek kellett lennem.”

    Flamini azt is elmondta, hogy nehéz döntés volt elhagyni az Arsenalt, de nem tudta visszautasítani az olasz csapatot hatalmas hírneve miatt. Visszautasította Wenger véleményét, mely szerint a pénz motiválta.

    “Nagyon tisztelem Arsene Wngert, de nem a pénz miatt mentem el.”

    “Azért fogadtam el a Milan ajánlatát, mert ez az egyik legnagyobb csapat a világon több millió szurkolóval, hatalmas múlttal és rengeteg megnyert trófeával.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: