• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cesc: “Maradni akarok, de ez Wengeren is múlik”



    Cesc Fabregas elmondása szerint nem szeretné elhagyni az Arsenalt, de egyelőre nem tudja, hogy Arsene Wenger is szeretné-e, ha az Emiratesben maradna.

    Mint az várható volt, a világbajnok középpályást ezen a nyáron is szóba hozták a Barcelonával, ráadásul most még a Real Madriddal és a Manchester Cityvel kapcsolatban is felmerült a neve.

    Az Ágyúsok mestere, Wenger a hírek szerint már beletörődött csapatkapitánya elvesztésébe, ráadásul nemrég csapattársa, Bacary Sagna is úgy nyilatkozott a spanyolról, hogy jót tenne neki, ha hazatérhetne.

    Fabregas azonban egy új parfüm madridi bemutatóján azt mondta az őt faggató újságíróknak, hogy nagyon szeretne az Arsenal játékosa maradni.

    “Nagyon jól érzem magam a jelenlegi csapatomnál. Hazudnék, ha mást mondanék” – kezdte a 24 éves játékos.

    “Az Arsenal játékosa vagyok, remek csapatunk van, és egy kiváló edzőnk. Ha egy nap el kellene hagynom a csapatot, már aznap értesítenék róla mindenkit.”

    “Maradni szeretnék, de nem tudom, hogy a menedzser is szeretne-e megtartani. Az átigazolási ügyekben nem minden a játékosokon múlik, a klub hozzáállása is rengeteget számít.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: