• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cesc: “Maradni akarok, de ez Wengeren is múlik”



  Cesc Fabregas elmondása szerint nem szeretné elhagyni az Arsenalt, de egyelőre nem tudja, hogy Arsene Wenger is szeretné-e, ha az Emiratesben maradna.

  Mint az várható volt, a világbajnok középpályást ezen a nyáron is szóba hozták a Barcelonával, ráadásul most még a Real Madriddal és a Manchester Cityvel kapcsolatban is felmerült a neve.

  Az Ágyúsok mestere, Wenger a hírek szerint már beletörődött csapatkapitánya elvesztésébe, ráadásul nemrég csapattársa, Bacary Sagna is úgy nyilatkozott a spanyolról, hogy jót tenne neki, ha hazatérhetne.

  Fabregas azonban egy új parfüm madridi bemutatóján azt mondta az őt faggató újságíróknak, hogy nagyon szeretne az Arsenal játékosa maradni.

  “Nagyon jól érzem magam a jelenlegi csapatomnál. Hazudnék, ha mást mondanék” – kezdte a 24 éves játékos.

  “Az Arsenal játékosa vagyok, remek csapatunk van, és egy kiváló edzőnk. Ha egy nap el kellene hagynom a csapatot, már aznap értesítenék róla mindenkit.”

  “Maradni szeretnék, de nem tudom, hogy a menedzser is szeretne-e megtartani. Az átigazolási ügyekben nem minden a játékosokon múlik, a klub hozzáállása is rengeteget számít.”

  Forrás: TEAMtalk.com




  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások



  További cikkek: