• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabregas örülne Alonsónak



    Az Arsenal spanyol válogatott középpályása, Cesc Fabregas elmondása szerint nagyon örülne, ha csapata leigazolná Xabi Alonsót a Liverpooltól.

    A 21 éves sztár jelenleg sérüléssel küzd és amíg nem volt bevethető, csapatát szóbahozták az Aston Villa Gareth Barryjével és a Liverpool Xabi Alonsójával is.

    “Nagyon, nagyon örülnék nek!” – vágta rá egyből Fabregas, mikor az újságírók honfitársa esetleges leigazolásáról kérdezték.

    “Mit mondhatnék? Ő a barátom, ezen kívül remek játékos, jól passzol, nagyon keményen védekezik és gólokat is szerez, 26 éves kora ellenére tapasztaltnak is mondható.”

    “Számomra ő volna a tökéletes igazolás.”

    Fabregas a Barcelona ificsapatától érkezett az Arsenalhoz. Úgy érzi, kiváltságos, hogy az Ágyúsok játékosa lehet és esze ágában sincs követni Alexander Hlebet vagy Matthieu Flaminit.

    “Ne értsenek félre, Alexander Hleb és Matthieu Flamini a két legjobb barátom a futballban és a legjobbakat kívánom nekik.”

    “Ebben a klubban van valami különleges, ami más csapatoknál nincs meg, ezt meg kell őriznünk. Vannak barátaim Spanyolországban és Olaszországban, mikor beszélnek a csapataikról, mindig úgy érzem, hogy kiváltságos vagyok, amiért itt lehetek.”

    “Nem akarom elveszíteni ezt az érzést. Szeretnék trófeákat nyerni ezzel a csapattal és tapasztalatokat gyűjteni. Továbbra is az Arsenal játékosa akarok maradni, itt otthon érzem magam.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: