• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gera kitart a Fulham mellett



    Bár több nagyobb csapattal kapcsolatban is felmerült a neve, Gera Zoltán a jövőben is szeretne a Fulham játékosa maradni.

    A magyar középpályásra többek között az AS Roma is felfigyelt, miután óriási szerepet vállalt a londoniak remek nemzetközi szerepléséből.

    A korábbi ferencvárosi kedvenc olyan sztárokkal játszhatna együtt, mint Francesco Totti vagy Daniele De Rossi, de ez sem elég ahhoz, hogy elcsábuljon a fehér mezesektől.

    “Szerződés köt a csapathoz és nagyon jól érzem magam itt, ebben a szezonban minden úgy alakult, ahogy azt elterveztem” – mondta a 31 éves játékos.

    “Szeretnék a jövőben is így vagy még jobban futballozni. Örülök, ha jó a hangulat a csapaton belül és megértjük egymást a csapattársakkal, de nem csak ez számít:”

    “Minden játékosnak az a legfontosabb, hogy hogy játszik. Ha valakinek nagyon nem megy, egyre többször fordul meg a fejében a távozás gondolata, ha jól teljesít, mindent megtesz, hogy ott maradhasson, ahol van.”

    “31 éves vagyok nem érzem úgy, hogy öregszem, sőt, egyre jobban és jobban érzem magam. Azt hiszem, még csak most fogok elérni a pályafutásom csúcsára.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: