• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Terry visszavenné a bajnoki címet a Unitedtől



    A Chelsea védője, John Terry nem szeretné ismét végignézni, ahogy a Manchester United játékosai magasba emelik a Premier League trófeáját a szezon végén.

    A hétvégén rajtol a Premier League huszadik szezonja, ebből az alkalomból több sztárjátékos, köztük az angol válogatott bekk is megszólalt.

    Elmondása szerint fájó volt számára végignézni, ahogy a manchesteriek 19. bajnoki elsőségüket ünneplik, éppen ezért az új szezonban mindent el fog követni, hogy nem kelljen ismét átélnie ezt az érzést.

    “A Manchester United húsz éve folyamatosan ott van a legjobbak, a bajnokesélyesek között. Úgy érzem, mi meg tudnánk leckéztetni őket” – kezdte Terry.

    “Az előző szezonban végig a nyomukban voltunk, de nem tudtuk megállítani őket. Nem volt jó érzés látni, ahogy ünnepelnek, nagyon szeretném végre újra a kezemben tartani a bajnoki serleget.”

    “A bajnokság minden évben egyre szorosabb lesz, a játékosok is egyre jobbak, és a menedzserek is mindennél jobban meg akarják mutatni, hogy mire képesek. Jó szezon előtt állunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: