• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry visszavenné a bajnoki címet a Unitedtől  A Chelsea védője, John Terry nem szeretné ismét végignézni, ahogy a Manchester United játékosai magasba emelik a Premier League trófeáját a szezon végén.

  A hétvégén rajtol a Premier League huszadik szezonja, ebből az alkalomból több sztárjátékos, köztük az angol válogatott bekk is megszólalt.

  Elmondása szerint fájó volt számára végignézni, ahogy a manchesteriek 19. bajnoki elsőségüket ünneplik, éppen ezért az új szezonban mindent el fog követni, hogy nem kelljen ismét átélnie ezt az érzést.

  “A Manchester United húsz éve folyamatosan ott van a legjobbak, a bajnokesélyesek között. Úgy érzem, mi meg tudnánk leckéztetni őket” – kezdte Terry.

  “Az előző szezonban végig a nyomukban voltunk, de nem tudtuk megállítani őket. Nem volt jó érzés látni, ahogy ünnepelnek, nagyon szeretném végre újra a kezemben tartani a bajnoki serleget.”

  “A bajnokság minden évben egyre szorosabb lesz, a játékosok is egyre jobbak, és a menedzserek is mindennél jobban meg akarják mutatni, hogy mire képesek. Jó szezon előtt állunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: